Project

Zelfvoorzienende recreatiewoning

Een 100% off-grid woning midden in de natuur. Hier wordt eigen elektriciteit opgewekt, drinkwater gefilterd en afvalwater gezuiverd. Deze voorzieningen zijn grotendeels achter de woning en onder de grond geplaatst. In de zomer leef je hier net zoveel buiten als binnen. In de winter wordt de houtgestookte oven het knusse middelpunt in deze behaaglijke woning.

De veranda om de woning verbindt deze met de tuin: vanuit de woonkamer en slaapkamer stap je direct in het groen. Deze sfeervolle recreatiewoning wordt omringd door een permacultuurtuin die gedurende het hele jaar voedsel produceert. Hierdoor kan er met het hele gezin 100% zelfvoorzienend geleefd worden.

Dit zelfvoorzienende huis bestaat uit 5 modules, die aan elkaar geschakeld zijn om zo een grote ruimte te creëren. In de hele woning is er veel contact met de tuin door de grote glazen wanden. Het is een efficiënt ingedeelde woning off-grid met modern comfort. De woning werd inclusief keuken en badkamer opgeleverd.

De gevel is bekleed met Red Cedar hout; een duurzaam materiaal dat niet behandeld hoeft te worden en prachtig vergrijst. De kozijnen zijn met een speciaal proces op basis van azijnzuur (Accoya) verduurzaamd. Hiermee verkrijgt snelgroeiend hout toch dezelfde kwaliteiten als tropisch hardhout.

Interessant? Kijk eerst of een off-grid woning voor jou een goede optie is.
Details

Wil je meer weten over de mogelijkheden en onze werkwijze? Vraag onze brochure aan.

Sustainer Homes Brochure

Sustainer Homes Brochure