Project

Wilgenwold: Weide, water en wilgen

Wilgenwold wordt een groene wijk met weides, water en wilgen in Oosterwold, een prachtig polderlandschap dichtbij Amsterdam tussen Almere, het Gooi en Zeewolde. Hier kun je binnenkort dorps, duurzaam en beschut wonen. Sustainer Homes heeft voor deze zelfvoorzienende wijk, in samenwerking met projectontwikkelaar Project in Green, drie types duurzame woningen ontwikkeld, die lijken op te gaan in het landschap.

Deze Sustainer Homes hebben een robuuste, landelijke stijl en passen naadloos in de omgeving. De woningen worden in het wijkje met elkaar verbonden door groene wilgenlaantjes, water met bruggetjes en groene bloemenweides.

De drie types bieden veel mogelijkheden: compacter maar nog steeds ruim wonen kan in de woning van 100 m2. De woning van 140 m2 biedt voldoende ruimte voor een wat groter gezin. De grootste woning is ook geschikt om wonen en werken te combineren. Deze Sustainer Homes zijn van alle gemakken voorzien: van keuken, badkamer tot zonnepanelen en warmtepomp. De indeling is speels maar functioneel: in elke type kijk je door het vele glas direct het landschap in. De dakvorm geeft je woning een stoer karakter, en biedt ruimte. In de twee grotere types is het mogelijk om nog een extra kamer te creëren.

Deze Sustainer Homes combineren een volledig houten gevel met een moderne landelijke look. De strakke lijnen zorgen voor rust in het landschap, waardoor de woningen en de omgeving hand in hand gaan.

Meer informatie over wilgenwold vind je op wilgenwold.nl


Details

Wil je meer weten over de prijzen en mogelijkheden? Vraag onze brochure met prijsinformatie aan.

Sustainer Homes Brochure

Sustainer Homes Brochure