Het concept


Met dit extravagante strandpaviljoen laten we zien dat er geen grenzen zijn aan de mogelijkheden van duurzaam, modulair bouwen. Dit bijzondere gebouw geeft met haar duurzame uitstraling gestalte aan de lokale ambitie om op een verantwoordelijke manier om te gaan met de duinen en het strand.

Impressie


Een Sustainer Home op palen, een stevige fundering voor de ruige weersomstandigheden aan zee. Een ruim paviljoen, dat verschillende functies met elkaar verbindt, in harmonie met de natuurlijk omgeving.

Het ontwerp


Bezoekers die het paviljoen via de trap opkomen, stappen binnen in een grote centrale ruimte. Aan weerszijde bevinden zich open ruimtes met veel licht die voor allerlei doeleinden ingericht kunnen worden. Via de centrale bereik je op de eerste verdieping zes royale accommodaties met eigen badkamer en fantastisch uitzicht op zee.

Materialen


Het bijzondere karakter van het gebouw ontstaat uit een combinatie van de speelse vorm, veel glas op het zuidwesten en de houten gevelelementen die het geheel op subtiele wijze tot een bijzonder object transformeren. De balkons op de eerste verdieping bieden een unieke strandbeleving.

Nieuwsgierig geworden?