Project

Kleurrijke eengezinswoning

Deze vrijstaande woning met schuine kap staat in het zuiden van het land. De houten gevel heeft grote raampartijen die het gevelaanzicht schakeren. Het schuine dak is bekleed met leisteen en heeft een verborgen goot waarmee een strakke overgang van gevel naar dak ontstaat. Tussen de leistenen ligt een modern in het dak geïntegreerd veld all-black zonnepanelen, waardoor de woning energieneutraal is.

De bewoners zijn interieurarchitecten en dat zie je absoluut terug in de stijlvolle keuzes in afwerking en interieur. De berken trap geeft een open verbinding naar de verdieping. Dankzij het windverband kan er nog meer glas in de woning worden gerealiseerd en dat geeft veel licht en ruimte. Ingebouwde kastruimte die de bewoners zelf elegant in het ontwerp hebben geïntegreerd. De berken bekleding van het dak zorgt voor een warme uitstraling en krijgt variatie door de felgekleurde wanden.

 

Specs
Vloeroppervlak: 147 m2 
Realisatie: Zomer 2019
Provincie: Noord-Brabant
Architectenteam: Nikki Spil, Baekhyun Chi
Bouwsysteem: Sustainer Homes
Bouwpartner: Van Dillen (Culemborg)
Energie: Energieneutraal (EPC=0) en full-electric
Fotografie: Bas Gijselhart | BASEPHOTOGRAPHY

 

Details

Wil je meer weten over de prijzen en mogelijkheden? Vraag onze brochure met prijsinformatie aan.

Sustainer Homes Brochure

Sustainer Homes Brochure