Project

Het Rabo Groenhuis

Sustainer Homes heeft een in samenwerking met Rabobank Utrecht het Rabo GroenHuis gerealiseerd. Deze demo woning stond vanaf februari 2017 op het Jaarbeursplein, direct achter Utrecht Centraal. In het voorjaar van 2019 is deze woning, als eerste woning, weer verplaatst. Inmiddels staat de de woning in Hilversum waar hij nu in gebruik is als kantoorruimte.

Deze Sustainer Home combineert natuurlijke materialen met een moderne, strakke look. De verticale lijnen creëren een rustig en stijlvol geheel. De façade is bekleed met thermisch verduurzaamd populieren hout uit Nederland. Dit hout hoeft niet behandeld te worden en zal op den duur prachtig vergrijzen. Plafondhoge ramen in zwarte, houten kozijnen laten ruim licht binnen. De bamboe vloer binnen gelijkvloers over in het terras buiten. Zo wordt een compacte woonkamer toch ruim.

Deze Sustainer Home bestaat uit 5 modules is. De woonkamer en keuken heten je welkom: door de grote raampartijen kun je hier op elk moment van de dag even binnen kijken. Badkamer, toilet en techniekruimte bevinden zich in één module en worden voor plaatsing al gemonteerd. De slaapkamer is ingericht met aan een aantal unieke design meubels gemaakt van duurzame materialen en wordt nu gebruikt als kantoorruimte.

Het Rabo GroenHuis werd in slechts 4 uur tijd geplaatst en was binnen een week voltooid, inclusief installatie van de zonnepanelen! Bekijk hieronder meer foto’s van de plaatsing en het eindresultaat.Details

Wil je meer weten over de mogelijkheden en onze werkwijze? Vraag onze brochure aan.

Sustainer Homes Brochure

Sustainer Homes Brochure