Vrijstaand wonen in een groene, speelse omgeving.

Het concept


Dit landelijke woongebied biedt ruimte voor leven in een natuurlandschap. Deze woningen hebben elk hun eigen erf en daarnaast een gedeelde tuin: een avontuurlijk omgeving vol ruige natuur. In de gemeenschappelijke ruimte zijn veel speelmogelijkheden voor kinderen aanwezig en op de gezamenlijke kookplek kunnen producten uit eigen moestuin worden klaargemaakt. De speels vormgegeven woningen hebben een eigen erf waar ruimte en vrijheid behouden worden. Buitenleven met veel aandacht voor comfort, natuur en duurzaamheid.

Impressie


Dit landelijke woongebied biedt ruimte voor leven in een natuurlandschap. Hier ontwikkelen we twaalf vrijstaande woningen met twee tot vier slaapkamers. Een mooie balans tussen persoonlijke vrijheid, gemeenschappelijke faciliteiten en een prachtige natuurlijke omgeving.

Het ontwerp


De woningen zijn praktisch ingedeeld en doen ruimtelijk aan door het directe contact met de tuin. De begane grond is een open ruimte, de woonkamer kan in de zomer verdubbeld worden door de openslaande deuren naar het terras. Op de eerste verdieping is er ruimte voor meerdere slaapkamers en een ruime badkamer.

Materialen


De gevel wordt gekarakteriseerd door een ruime hoeveelheid glas waardoor alle vertrekken veel daglicht krijgen. Daarbij is de gevel afgewerkt met thermisch verduurzaamd hout zodat de woning compleet opgaat in de natuurrijke omgeving.

Nieuwsgierig geworden?