Het concept


Deze eengezinswoning hebben we samen met één van onze eerste klanten ontwikkeld. Voor het ontwerp hebben we nauw samengewerkt om zo een droomhuis te realiseren waarbij alle wensen samenkomen op 100 vierkante meter. Dankzij een slimme indeling zijn een grote multifunctionele woonkamer, keuken en drie slaapkamers prettig en optimaal ingedeeld.

Impressie


De woning geheel naar wens van de klant is ontworpen, van indeling tot de kleinste details. Door de speelse gevelelementen is de woning zeer bijzonder en uniek vormgegeven, met een ruim terras om fijn buiten te kunnen leven in een natuurrijke omgeving.

Het ontwerp


Een strakke, rechthoekige woning met een groot terras dat een brug legt tussen het leefgedeelte en de tuin. Op deze manier is de woning in de zomer uitgerust met een tweede woonkamer buiten. Naast de masterbedroom en slaapkamer is er ook nog plek voor een logeerkamer. De badkamer is ruim en uitgerust met ligbad.

Materialen


Er is gekozen voor een grote woonkeuken met veel glas. In de ochtend schijnt de zon de keuken in gedurende de dag draait deze langs de woonkamer. Zo is er de hele dag natuurlijk licht in huis. Door de houten gevelbekleding en overstek in speelse diagonale lijn uit te voeren, krijgt de woning een uniek karakter.

Nieuwsgierig geworden?