In 3 stappen naar je eigen Sustainer Home

Er komt veel kijken bij het realiseren van je eigen woning. Sustainer Homes maakt het eenvoudig: we begeleiden en ontzorgen je volledig. Vanaf het maken van een persoonlijk ontwerp tot het overhandigen van de sleutel.

Locatie en budget

Stap 1: Locatie & Budget

De eerste stappen zijn het vaststellen van een budget en het vinden van de perfecte locatie. Vaak zijn er interessante voordelen te behalen in het financieren van een duurzaam huis. Maar voordat het zover is heb je natuurlijk eerst een kavel op een mooie locatie nodig.

Heb je al (een optie op) een kavel? Bel ons dan op +31 (0) 30 2072160. Samen kijken we naar je wensen en de mogelijkheden. Aan de hand daarvan geven we een indicatie van de kosten en plannen we kosteloos een eerste kennismakingsgesprek in.

Designer bij Sustainer Homes aan het werk

 

Ontwerpen

Stap 2: Ontwerpen

Sluit Sustainer Homes aan bij jouw ideeën? We starten een ontwerptraject en werken je woonwensen uit tot een ontwerp. Met dit ontwerp kan een conceptaanvraag omgevingsvergunning (‘bouwvergunning’) worden ingediend. Wanneer deze wordt afgegeven en het ontwerp compleet naar wens is, kan het verder worden uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Sustainer Homes levert alle bestektekeningen en documentatie aan voor de definitieve vergunningsaanvraag.

De opbouw van een Sustainer Homes module in een timmerloods

Bouwen

Stap 3: Bouwen

Vanaf het moment dat de vergunning binnen is, kan er een aannemingsovereenkomst worden getekend en start de bouw. Eerst worden de bouwtekeningen omgezet naar instructies voor de computergestuurde frees. De houten elementen die hier uit komen worden vervolgens in een timmerloods in elkaar gezet tot modules. Ongeveer twaalf weken na het startschot van de bouw worden de modules vervoerd naar de kavel en aan elkaar gekoppeld. Op locatie wordt de laatste hand aan je unieke Sustainer Home gelegd en krijg je de sleutel van je nieuwe huis.

Meer informatie?
Voor uitgebreidere informatie over het ontwerpproces, het vinden van een kavel en financiering, bekijk onze veelgestelde vragen of vraag onze brochure aan. In de brochure vind je alle informatie met betrekking tot modulebouw, voorbeeldplattegronden, afwerkingsmaterialen voor binnen en buiten en een overzicht van de richtprijzen. Staat de informatie die je zoekt er niet bij of wil je graag jouw plannen aan ons voorleggen? Neem dan contact met ons op!

Het plaatsen van een Sustainer Homes module bij The Green Village in Delft

Projectontwikkeling
Het bouwen van je eigen woning is een complex proces. Daarom werken we samen met meerdere projectontwikkelaars en bouwcollectieven om zo eenvoudiger projecten te realiseren. 

Voor de meest up-to-date informatie over deze projecten, stuur een e-mail naar info@sustainerhomes.nl

Nieuwsgierig geworden?