In 3 stappen naar je eigen Sustainer Home

Er komt veel kijken bij het realiseren van je eigen woning. Sustainer Homes maakt het eenvoudig: we begeleiden en ontzorgen je volledig. Vanaf het maken van een persoonlijk ontwerp tot het overhandigen van de sleutel.

Locatie en budget

Stap 1: Locatie & Budget

De eerste stappen zijn het vaststellen van een budget en het vinden van de perfecte locatie. Voor meer informatie over financieringsmogelijkheden, zie ‘Kan ik een hypotheek afsluiten voor een Sustainer Home?’ Voor meer informatie over het vinden van een kavel, zie ‘Waar vind ik een bouwkavel?’. 

Heb je al (een optie op) een kavel? Neem dan contact met ons op om een kosteloos kennismakingsgesprek in te plannen. Samen inventariseren wij jouw wensen en mogelijkheden en geven wij een indicatie van de kosten.

Ontwerpen

Stap 2: Ontwerpen

Is Sustainer Homes de architect voor jou? We starten een ontwerptraject en werken je woonwensen uit tot een ontwerp. Met dit ontwerp kan een conceptaanvraag omgevingsvergunning (‘bouwvergunning’) worden ingediend. Wanneer deze wordt afgegeven en het ontwerp compleet naar wens is, kan het ontwerp verder worden uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Sustainer Homes levert alle bestektekeningen en documentatie aan voor de definitieve vergunningsaanvraag.

Bouwen

Stap 3: Bouwen

Vanaf het moment dat de vergunning binnen is, kan er een aannemingsovereenkomst worden getekend en start de bouw. Ongeveer twaalf weken na het startschot van de bouw wordt je unieke Sustainer Home opgeleverd. 

Meer informatie?
Voor uitgebreidere informatie over het ontwerpproces, het vinden van een kavel en financiering, bekijk onze veelgestelde vragen of vraag onze brochure aan. In de brochure vind je alle informatie met betrekking tot modulebouw, voorbeeldplattegronden, afwerkingsmaterialen voor binnen en buiten en een overzicht van de richtprijzen. Staat de informatie die je zoekt er niet bij of wil je graag jouw plannen aan ons voorleggen? Neem dan contact met ons op!

Projectontwikkeling
Het bouwen van je eigen woning is een complex proces. Daarom werken we samen met meerdere projectontwikkelaars en bouwcollectieven om zo eenvoudiger projecten te realiseren. 

Voor de meest up-to-date informatie over deze projecten, stuur een e-mail naar info@sustainerhomes.nl

Nieuwsgierig geworden?