Zelfbouw met Architect

Er komt veel kijken bij het realiseren van je eigen woning. Sustainer Homes maakt het eenvoudig: we begeleiden en ontzorgen je volledig. Vanaf het maken van een persoonlijk ontwerp tot het overhandigen van de sleutel.

De eerste stappen in het bouwen van je eigen duurzame huis zijn het vaststellen van een budget en het vinden van de perfecte locatie. Vaak zijn er interessante voordelen te behalen in het financieren van een duurzaam huis. Maar voordat het zover is heb je natuurlijk eerst een kavel op een mooie locatie nodig.

Heb je al (een optie op) een kavel? Bel ons dan op 030-2072160. Samen kijken we naar je wensen en de mogelijkheden. Aan de hand daarvan geven we een indicatie van de kosten en plannen we kosteloos een eerste kennismakingsgesprek in.

Sluit Sustainer Homes aan bij jouw ideeën? We starten een ontwerptraject en werken je woonwensen uit tot een ontwerp. Met dit ontwerp kan een conceptaanvraag omgevingsvergunning (‘bouwvergunning’) worden ingediend. Wanneer deze wordt afgegeven en het ontwerp compleet naar wens is, kan het verder worden uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Sustainer Homes levert alle bestektekeningen en documentatie aan voor de definitieve vergunningsaanvraag.

Wil je weten wat voor woning bij jouw budget past? Ga aan de slag met onze budgetplanner!

Sustainer Homes Brochure