Maatwerk of beproefd? jij kiest!

Heb je altijd al zelf willen bouwen? Heb je nooit kunnen vinden wat je zocht op de locatie die je wilde? Sustainer Homes biedt maatwerk oplossingen van circulair kantoorpand tot vrijstaande villa. Of kies een van de beproefde concepten uit onze cataloguswoningen

De Zekerheid van cataloguswoningen

Op basis van onze expertise en ervaring met klanten hebben we de OLIV woningen ontworpen. Woningen met een scherpe prijs, zekerheid en het beste van de Sustainer Homes architecten.

Aan de slag met onze Architecten

Heb je altijd al je huis naar je eigen wens willen vormgeven? De vrijheid om jouw huis op jouw locatie te bouwen? Ga met een van onze architecten aan de slag om je eigen, unieke huis te ontwerpen en je droom te realiseren.

COmmercieel vastgoed & Projectontwikkeling

Een circulair bedrijfspand? Een duurzame zorgwoning? Het modulaire systeem van Sustainer Homes biedt mogelijkheden om  als organisatie of projectontwikkelaar vooraan te lopen op het gebied van duurzaamheid zonder in te boeten op kwaliteit en prijszekerheid.

Stap voor stap naar een nieuwe woning

1. Een kavel vinden

De juiste locatie voor je huis is afhankelijk van honderden factoren en afhankelijk van jouw wensen en budget. Heb je nog geen kavel? We hebben een gids om je op weg te helpen. Ben je nog aan het kijken of je de financiering rond krijgt? Ook daarvoor hebben we tips!

2. Vrijblijvende locatie check

Heb je een (optie op een) kavel en wil je weten of het mogelijk is om een van de woningen te plaatsen? We kunnen een vrijblijvende check van het bestemmingsplan voor je doen om te bepalen wat de mogelijkheden zijn. Interesse? Bel ons voor een afspraak!

3. Ontwerpen

Sluit Sustainer Homes aan bij jouw ideeën? We starten een ontwerptraject en werken je woonwensen uit tot verschillende opties en mogelijkheden met een van onze architecten. Dit doen we op basis van je wensen en gezinssituatie, je budget, de bouwregels, en onze ervaring. En zo komen we tot een ontwerp dat past bij jouw unieke situatie.

4. Vergunningstraject

Ben je tevreden over het ontwerp en is het compleet naar wens, kan het verder worden uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Sustainer Homes levert alle bestektekeningen en documentatie aan voor de definitieve vergunningsaanvraag bij de gemeente.

5. Aannemingsovereenkomst

Is de vergunning rond? Dan kunnen we van start. Bij een van onze bouwpartners teken je de zogenaamde aannemings-overeenkomst waarin contractueel de prijs- en opleveringsafspraken worden vastgelegd. Standaard werken we met een Woningborg garantie zodat we kunnen garanderen dat je woning altijd wordt afgebouwd.

6. De bouw

Nadat een CNC-freesmachine alle onderdelen van je huis uit hout heeft gesneden worden ze in de timmerloods in elkaar gezet. Uiteraard kun je tussentijds de voortgang bekijken en doen ook wij regelmatig een check op kwaliteit. Vervolgens worden de modules op een dieplader naar je kavel vervoerd waar ze verder afgewerkt worden.

7. De oplevering

Na afronding van de binnenwerkzaamheden wordt de woning opgeleverd. Samen met de aannemer loop je de woning door om te kijken of alles naar wens is opgeleverd. Je krijgt van ons instructies en naslagwerk voor het eerste gebruik van je woning en de systemen.

Wil je meer weten over de prijzen en mogelijkheden? Vraag onze brochure met prijsinformatie aan.

Sustainer Homes Brochure