Duurzaam bouwen
Sustainer Homes is opgericht om architectuur duurzamer, flexibeler en toegankelijker te maken. Bouwen kan namelijk beter. Veel beter. 

Gebouwen zijn verantwoordelijk voor ruim één derde van de wereldwijde CO2 uitstoot. Om dit terug te brengen zullen we radicaal duurzamer moeten gaan bouwen. Onze woningen stoten ruim 90% minder CO2 uit ten opzichte van een regulier gebouw van staal en beton. Alle Sustainer Homes zijn minimaal energieneutraal en wekken energie op met standaard inbegrepen zonnepanelen.

De duurzame en flexibele mogelijkheden komen voort uit ons unieke bouwsysteem op basis van CNC-gefreesde houten modules. Deze modules zijn de bouwstenen waarmee haast elk gebouw kan worden gerealiseerd: zowel binnen als buiten, van woningen tot utiliteitsbouw. De modules zelf zijn compleet circulair en gaan een leven lang mee. Door slim gebruik te maken van nieuwe fabricage- en ontwerptechnieken geven we een nieuwe betekenis aan maatwerk. Zo maken we de ontwerpvrijheid van een eigen architect beschikbaar voor een breed publiek.

Daarbij specialiseren wij ons in het integraal ontwerpen van de klimaatsystemen. Zo gaan wooncomfort en persoonlijk ontwerp hand in hand met duurzaamheid. Indien gewenst kunnen we zelfs volledig off-the-grid, met een eigen energiesysteem, drinkwatervoorziening én afvalwaterverwerking

Van schets naar sleutel
Sustainer Homes wil bouwen aan de toekomst en jij wilt wonen op jouw manier. Wij vertalen jouw persoonlijke woonwensen naar een duurzaam ontwerp dat perfect bij je past. En om het proces eenvoudiger te maken faciliteren we het hele proces: van schets tot sleutel.

Van knusse studiowoning tot luxueuze villa: modulaire houtskeletbouw vormt de basis, het ontwerp is aan jou. Dankzij een uitgebreide keuze aan duurzame afwerkingsmaterialen is elke Sustainer Home uniek. Een Sustainer Home kan casco worden opgeleverd of volledig afgewerkt inclusief keuken en badkamer.

Ons team
Sustainer Homes bestaat uit een jong team van gedreven, ambitieuze architecten, ingenieurs, ontwerpers en bouwers. Vanuit de overtuiging dat bouwen veel beter kan, zijn we begonnen met de bouw van de eerste compleet zelfvoorzienende woning van Nederland. Inmiddels groeien we dankzij onze snelle ontwikkeling, positieve instelling en unieke systeem snel uit tot een begrip in de bouw. We benaderen duurzaamheid op een transparante en pragmatische manier en we bouwen een tikkeltje eigenwijs. 

Gezien de enorme belangstelling in onze duurzame woningen, kantoren en recreatiewoningen zijn we altijd op zoek naar gedreven mensen. We leren graag architecten, technisch tekenaars, parametrisch ontwerpers, milieutechnologen, projectmanagers en verkooptalenten kennen die op zoek zijn naar een impactgedreven, intensieve en toegewijde werkomgeving.

Nieuwsgierig geworden?